Egyre több a lopás és betörés Harkányban

Baranya - szerző: HH

Az idei tavasszal is egyre több helyről, jellemzően udvarokból és nyaralókból tűnnek el kisebb-nagyobb dolgok. Míg a rendőrök legutóbb az Ady utcában mérték a gyorshajtókat és a malom előtt a büntetést szedték be, az üdülőtelepen nagyértékű gépeket loptak el.

 

Legutóbb az Ifjúság utcai betörésből sarokcsiszolók, lapvibrátor, kőműves szerszámok és hosszabbítók tűntek el, korábban udvarban lévő elektromos rollert loptak el ismeretlenek, az elmúlt héten pedig teraszon hagyott táska – benne iratokkal és pénzzel – talált új gazdára.

 

A tavaszi munkálatokkal többen arról is beszámoltak, hogy a téliesített nyaralóba nézett be valaki, jellemzően kisebb értékeket – használati tárgyakat vagy régebbi típusú televíziót – lopva el.

 

Értékei védelme érdekében ön teheti a legtöbbet, ne hagyja nyitva autóját, ne hagyja szem előtt értékeit. Ha megtörtént a baj, tegyen feljelentést és ragaszkodjon a helyszíneléshez és az eljárás lefolytatásához, lehet, hogy épp ez vezet nyomra vagy társul egy későbbi elfogáshoz! Ha értéktárgyait keresi, használja a közösségi oldalakat, ne higgye el, hogy a történtekről nem adhat információt, vagy bármilyen eljárás érdekét az szolgálja, ha hallgat az önnel történtekről!

 

 0-24h  Ha ön is lát vagy tapasztal valamit, írjon a Facebookon, levelét és fényképeit az info@harkanyihirek.hu címen is várjuk. Adatait minden esetben bizalmasan kezeljük. Névtelen üzenetet ezen az oldalon küldhet. 

 

 

 


A Facebook gombja működik ugyan, de az uniós szabályok miatt nem, vagy csak nagyon ritkán tárolja a megosztások számát.