Úgy tűnik, előrelépés történt a besurranásokkal kapcsolatban

Baranya - szerző: HH

Az elmúlt időszakban több besurranás, betörés is volt Harkány területén, melyekkel összefüggésben eredményes elfogás és előrelépés is történt – tudtuk meg.

 

 

Szombat délelőtt a Bartók Béla utcában egy horvát rendszámú Renault kombit állítottak meg a várost néhány perccel korábban villogva átszelő rendőrök (borítóképünkön), amit átkutattak, vezetőjét előállították, a járművet végül egy nyomozó szállította a rendőrségi telephelyre. Az azt megállító egyenruhások később egy Ady utcai apartmanba érkeztek.

 

 

Úgy tudni, már a korábbi fehér opelest is megtalálták, akinek vezetőjét vagy utasát az üdülőtelepen zavarták meg egy házban.

 

Megkerestük a rendőrséget, hogy megtudjuk, az ügyek összefüggnek-e egymással illetve a betörésekkel, besurranásokkal, valamint választ várunk arra is, hogy milyen ezekkel kapcsolatos eredményről tudnak beszámolni. Amennyiben válaszolnak, azt oldalunkon tesszük közzé.

 

A felvételeket olvasóink kamerái rögzítették.

 

 0-24h  Ha ön is lát valamit, írjon a Facebookon, levelét és fényképeit az info@harkanyihirek.hu címen is várjuk. Adatait minden esetben bizalmasan kezeljük. Névtelen üzenetet ezen az oldalon küldhet. 

 

 

 


A Facebook gombja működik ugyan, de az uniós szabályok miatt nem, vagy csak nagyon ritkán tárolja a megosztások számát.