Elismerő oklevelet kapott a fürdő kertje

Helyi - szerző: HH

Elismerő oklevelet kapott Harkány a Virágos Magyarország verseny alkalmával. A fürdő kertjének magas színvonalú ápolásáért kiérdemelt díj a hetedik kitüntetés, amit a Városgazdálkodás égisze alatt a település magáénak tudhat.

 

 

A Városgazdálkodási Zrt. 2016-os alakulása óta hét városszépítési, rendezési díjat nyert el, melyek közül mint Marosi-Melles András rámutatott, a 2019-ben kapott régió bajnoki díj és a korábban elnyert Arany rózsa a legrangosabb.

 

A Virágos Magyarország verseny idei fordulójában a vállalat a fürdő virágosításával pályázott – mondta Marosi-Melles András. A Harkányi Városgazdálkodási Zrt. vezetője hozzátette, a válság kapcsán csökkentett költségvetés a város és a fürdő kinézetében nem látszott meg, ami a vállalat számára komoly kihívást jelentett. Ezért is jelent kimagasló elismerést a díj, amit amellett érdemeltek ki, hogy idén megháromszorozódott a harkányi utcákat és tereket díszítő virágok száma, valamint 25 százalékkal több és nagyobb virágszigetek voltak gondozva – fűzte hozzá köszönetet mondva munkatársainak.

 

Marosi-Melles András a város képviselő-testületének korábbi, költségcsökkentést és racionalizálást célzó döntésére mutatva elmondta, hogy zajlik a Zrt. Kft-vé alakítása, mely az év végén készülő vagyonmérleget követő folyamatokkal végbe fog menni.

 

 

 


A Facebook gombja működik ugyan, de az uniós szabályok miatt nem, vagy csak nagyon ritkán tárolja a megosztások számát.