Elkezdődött a fesztiválok hete

Helyi - szerző: Kacsúr Tamás

Harkányban fürdőfesztivál, Balatonnál Kékszalag és Balaton Sound, Pécs mellett Rockmaraton, Baján Halászléfőző Fesztivál, és Brazíliában a focivébé. Ezen a héten senki sem unatkozik: bárhol legyen is, átmulatott hétvégi éjszakák várnak rá.

 

 

Olvasóink körében a helyi rendezvény volt a legnépszerűbb, vetekszik a focivébé döntőjének szavazataival. A baja halászléfőzőre is sokan mennek. A legkevesebb harkányi a Kékszalagot látogatja meg.

 

Hétvégén nem kell nagy kánikulára számítani, térségünk időjárását egy elvonuló hidegfront fogja alakítani. Akik maradnak a fürdő délutáni programjain, a ByTheWay és a Pannonia Allstars Ska Orchestra koncertjei mellett szombaton a Vizespólós mell és pocak szépségversenyt, vasárnap délután Majka koncertje után Rúzsa Magdi és Presser Gábor közös fellépését nézhetik meg. És persze mindkét napon focivébé, ha már ilyen népszerű!

 

Nem ilyen közlékeny a fürdővállalat a személyügyi kérdésekkel kapcsolatban. Kerényi Erikához kérdést intéztünk, miszerint valóban új gazdasági igazgatót neveztek-e ki a vállalatnál, illetve korábban dolgozott-e vele együtt, de ezidáig nem érkezett válasz. A cégbíróság tájékoztatott: a fürdő képviseletre jogosult személyekként jelenleg Hazenauer György, Tóth Zsolt, Urbán József, Kerényi Erika van bejegyezve, a változást 30 napon belül kell jelezni.