Hogy ne munkával teljen a harkányi hétvége

Helyi - szerző: HH

Sok nyaralótulajdonos hetente, havonta csak azért jön Harkányba, hogy rendbe tegye kertjét, háza táját és pihenésre, fürdésre csak kevés ideje jut. A Városgazdálkodás szolgáltatása az itt tartózkodást teszi komfortossá, hiszen abban segít, hogy ne munkával teljen a hétvége, valóban a kikapcsolódásé legyen a hétvége.

 

Folyamatosak azoknak megkereséseknek a teljesítése, melyek például egy lecsúszott pala, eltört cserép cseréjével, esetleg kisebb földmunkákkal, kerten belüli fűnyírással, fák metszésével kapcsolatos – tájékoztatott Marosi András. Mint a Városgazdálkodási Zrt. vezérigazgatója elmondta, elsősorban nagyobb vállalkozások, mint például hotelek keresték fel a Városgazdálkodást ilyen munkák elvégzésével, de sok városban élő valamint vidéken lakó, itt nyaralóval rendelkező személy is a szolgáltatás igénybevételével tartja karban saját udvarát.

 

A tevékenységek köre immáron kiegészül olyan darus munkával is, ahol tíz méternél magasabb fát, ágakat kell levágni, elszállítani a területről. Ehhez saját eszközökkel rendelkezik, valamint olyan daráló és brikettálást előkészítő gép áll rendelkezésre, mely gazdaságossá teszi a szolgáltatás igénybevételét.

 

A munkálatok díjával kapcsolatban a vezérigazgató közölte, azokat a megkeresés után egyedileg szabják, hiszen a legtöbb munkavégzést sajátos környezeti változó határoz meg.