Katlanevő – 2. rész

Életmód - szerző: Kacsúr Tamás

A fesztiválozók élete nem könnyű, főleg, ha kajáról van szó. Végigettük a bódésorokat, nagy a szórás, könnyű mellényúlni. A kedvenc még mindig a kolbászocskás a focipályánál. Magvas tölcsér, pici kis kolbászok, megunhatatlan.

 

A nagyharsányi elágban lévő sor már nem kápráztatott el bennünket. A hamburger még elmegy és árban is sokkal jobb, mint a focipályás fehér sátoré (590), de a saláta egy ezresért enyhén túlzás, árban szinte ott van, mint a kolbászocska (990-től) de be kell látni, hogy menyiségében nem vetekszik vele és mégiscsak egy saláta némi hússal.

 

Szintén az árokpartnál lehet kapni lángost. Egy ötszázas a legfelsőbb kategóriának számító sajtos-tejfölös, a sátor tökéletesen nélkülöz minden dizájnelemet, de abban nem lehet csalódni. Leellenőriztük, valóban kiváló.

 

 

Vissza a focipályához: a gyroshúsos-sajtos félbehajtott lepény 1300-ért picit drága ugyan, de a minőségével nincs baj. Nem kemény a helyben sült lepény, nincs kiszáradva a hús. Arra azért nem árt ügyelni, hogy a sajt friss legyen.