Mára nem jutott trafikrablás – Vajszló még beszél a tegnapiról – VIDEO

Helyi - szerző: KT

Alighogy befejezték a trafikok kialakításán való röhögést a bűnözők, máris munkának láttak: naná, hogy szinte minden nap kirabolnak egyet. A beláthatatlan kirakat biztos megóvja valahogy a kiskorúakat, az üzletet azonban nem. A szabályon nem úgy tűnik, hogy változtatni akarnának.

 

Szerdán Vajszlón raboltak ki egy dohányboltot. 17 óra 53 perc körüli időben a Széchenyi utcában lévő trafikba ment be rabló, az eladót a bevétel átadására szólította fel. Tettének a kezében tartott gáz-riasztó fegyverrel adott nyomatékot. Az elkövető távozása előtt rálőtt a bevételt átadó eladóra, majd elfutott és a távolabb várakozó társának gépkocsijával elhagyták a helyszínt. Az eladó könnyű sérülést szenvedett. A rendőrség egy 170-175 centiméter magas embert keres, aki az elkövetéskor fekete símaszkot, fehér kesztyűt, kapucnis felsőt, valamint sötét nadrágot viselt.

 

A Siklósi Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett rablás bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettessel szemben indított büntetőeljárást. Az ügy felderítésére külön nyomozócsoport alakult.

  
 

A rendőrség kéri, hogy aki látta a bűncselekményt, az elkövetőkkel kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Siklósi Rendőrkapitányságon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8 -16, p: 8 -13), vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.