Újabb halálos baleset történt az 58-ason – friss: elhunytak, részletek, fotók a helyszínről

Baranya - szerző: HH

 FRISSÜLT  Baleset történt szombat délután az 58-as számú főúton Szalánta és a pogányi kanyar között. Cikkünket hamarosan új információkkal és képekkel frissítjük!

 

fotók: Új Harkányi Hírek

 

A rossz állapotban lévő főutat háromnegyed hat előtt teljes szélességben lezárták, négy mentőautó – köztük a helyszíni beszámolók szerint egy gyerekmentő – mellett a tűzoltók is kivonultak.

 

 UPDATE  Annyit már tudni, hogy három autó; egy fekete Mercedes, egy Audi és egy piros Suzuki karambolozott, legalább két személy a helyszínen meghalt, súlyos sérültje is van a 17 óra 42 perckor történt balesetnek.

 

 

 

 

 19:35  Mint a rendőrség közölte lapunkkal, három autó ment Pécs felől Szalánta irányába, amikor a második megkezdte az első előzését, de az nem vette észre, és balra akart kanyarodni. Összeütköztek, ám ebben nem történt személyi sérülés. A harmadik autó – a fekete Mercedes – meg karta előzni a találkozót, de az elsőnek ütközött, letért az útról, fának csapódott. Az ebben utazó két fő meghalt.

 

 20:36  Az áldozatok egy 32 éves pécsi férfi és egy 30 éves ligeti nő. A kanyarodó járműből egy személy súlyos sérülést szenvedett, őt kórházba szállították.

 

 

fotó: Bamosz Kft.

 

 

 

 

 


A Facebook gombja működik ugyan, de az uniós szabályok miatt nem, vagy csak nagyon ritkán tárolja a megosztások számát.