Ketten osztoztak a vasárnapi főzőverseny első helyén. A Balkán csapat a csarugával, míg a Harka Dalkör mesterei a halpaprikás és kapros-túrós csusza kettősével hozták nehéz helyzetbe a zsűrit. A képre kattintva galéria nyílik!
A Thermál Hotel lendületes csapata áfonyás, borókás vaddisznópörkölttel állt a dobogó második fokára, míg a Harkányi Német Nemzetiségi Önkormányzat svábos csirkegulyás gombóca csak néhány ponttal maradt le mögöttük a harmadikon. Mindenképp említést érdemel a Buru Mezőgazdaság pörköltje is, aki omlós szürkemarhával varázsolta az asztalra a vidék ízeit.
Nagy versengés volt a sütemények között, ahol Babos Csaba és csapata a harmadik helyre került. A Patróna Egyesület másodikként végzett, míg a prímet a Harkányi Horvát Nemzetiségi Önkormányzat vitte.
A Facebook gombja működik ugyan, de az uniós szabályok miatt nem, vagy csak nagyon ritkán tárolja a megosztások számát.