Júniustól megszűnik Harkányban az orvosi ügyelet, Siklósra kell menni

Helyi - szerző: HH

Június első napjától megszűnik a harkányi háziorvosi ügyelet. Sürgős esetben Siklósra kell menni munkaidő után. A változás a háziorvosi rendeléseket nem érinti, csak a rendelési időn túli, sürgősségi ellátást.

 

Orvosi ügyelet bejárata Siklóson, az Iskola utcában

 

A város önkormányzata kiemelt figyelmet fordított az ügyeleti orvosi ellátás biztosítására, mely az orvoshiány miatt a nyári időszakban gyakorlatilag nem volt megszervezhető. A központi ügyeleti rendszer átszervezéséig ezért olyan megoldást dolgozott ki Siklós vezetésével együttműködve, mely mindenki számára biztosítja a folyamatos ügyeletet.

 

Az átszervezés június elsejével lép hatályba, ezt követően Harkányban megszűnik az orvosi ügyelet, így rendelési időn túl, sürgős esetekben hétköznap 15:30 és másnap 07:30, hétvégén és ünnepnapokon 07:30 és másnap 07:30 között Siklóson lesz az orvosi ügyelet.

 

Az új, siklósi orvosi ügyelet telefonszáma 06/72/515-104, személyesen Siklóson, az Iskola utca füves-zúzott köves parkolója felől közelíthető meg, a kanyarban lévő Vida Power Gym háta mögött. Ide kattintva útvonalat tervezhet. A telefonszám ügyeleti időn túl a mentőknél csörög.

 

 

 


A Facebook gombja működik ugyan, de az uniós szabályok miatt nem, vagy csak nagyon ritkán tárolja a megosztások számát.