Péntek, Villány, Király Viktor

Baranya - szerző: HH

Az idei nyáron is izgalmas, ingyenes programokkal, a legszebb villányi borokkal és egyedülálló, pezsgő hangulattal várja a Villányi Rendezvénytér a kultúra és a borok kedvelőit május 13. és augusztus 19. között. A Ha péntek, akkor Villány programsorozat most pénteken Király Viktor nagyszabású koncertjével folytatódik.

 

 

[pullquote]Király Viktor énekes, dalszerző, a negyedik Megasztár-sorozat győztese, a 2008-as Év Hangja.[/pullquote]A június 24-én 20:30-kor kezdődő Király Viktor koncert előtt a Lékkör zenél, utána pedig a jó hangulatról – a finom nedűk mellett – 2 óráig tartó utcabál gondoskodik.

 

A rendezvények sora augusztus 5-én a Supernem, augusztus 19-én pedig a Margaret Island produkciójával folytatódik.

 

A mára szlogenné vált nevet viselő Ha péntek, akkor Villány sorozat néhány éve a helyi és a környékbeli lakosok szórakoztatására jött létre. 2014-től koncepcióváltást követően a rendezvény elsődleges célja, hogy egy programkínálati hézagot töltsön ki a régióban, így elsődlegesen a fiataloknak és középkorosztálynak kínál egy estés kikapcsolódási lehetőséget a minőségi borok városában.

 

A programsorozat mára a régió meghatározó, a fiatalok körében közkedvelt zenei eseményévé nőtte ki magát, amelyre az elmúlt évben közel 16 ezren látogattak el.