Tubusba zárták a gyógyító erőt

Életmód - szerző: HH

Hat új harkányi termék jelent meg a kozmetikumok piacán. A harkányi gyógyvíz összetételét alapul véve készített sampon, hab- és tusfürdő, testápoló, masszázs- és arckrém professzionális valamint otthoni alkalmazásban is a prémium kategóriát képviseli.

 

 

A HARKÁNYI THERMAL természetbarát összetevői az extra száraz, érzékeny bőrt is képesek táplálni és hidratálni. A mindennapos testápolás mellett különleges hatóanyagai veszik fel a harcot a gyulladt, ekcémás vagy akár psoriasisos tünetekkel szemben. Rendszeres használatával a bőr látványosan egészségesebb és ragyogóbb lesz, mint valaha.

 

A bőrbarát tusfürdő, a természetes mélyhidratáló anyagokból készült karbamidos testápoló, a kényeztető habfürdő és a vitalizáló arckrém, a kénes sampon és a sokéves tapasztalat alapján összeállított masszázskrém az otthonokba költözteti az egyedi, általános elismeréssel bíró gyógyító hatást.

 

A kozmetikumok megvásárolhatóak a gyógyfürdőkórházban, a TDM irodájában és partnerszállodákban, de további értékesítési pontok is csatlakozhatnak – ehhez a Harkányi Turisztikai Egyesületnél lehet jelentkezni.