Együtt-PM: a Fidesz hagyjon fel a zsarolással

Baranya - szerző: KT

A Fidesz kampányában egyik fő témájává teszi, hogy csak akkor kap egy település támogatást, ha újból fideszes városvezetés lesz, és csak akkor fognak jól járni a helyben élők, hogy ha fideszes polgármestert és Fideszes többségű képviselő-testületet választanak – mondta az Együtt-PM Siklóson.

 

 

Felszólítjuk a Fideszt, hogy ezzel a megfélemlítéssel, azzal a zsarolás szisztémával amit az elmúlt négy évben is folytattak, azonnal hagyjanak fel. A magyar emberek nem szeretnek félni – mondták a képviselők. Berkecz Balázs és Szakács László által tartott sajtótájékoztatón Matisa András korábbi nyilatkozatára úgy reagáltak: az a képviselő, aki ezt elmondja, bátor.

 

Az Együtt-PM képviselői elmondták: pártjuk a Magyar Szocialista Párttal (MSZP) és a Demokratikus Koalícióval (DK) közösen indít jelölteket, az LMP szerepvállalásáról nem tudnak. Annyit elárultak: az összes választókörzetben indulnak a közös jelöltjeik, akik közül egyenlőre csak az MSZP siklósi szervezetének elnökét, Zádori Tivadart és a volt MSZP-s Deli Ferencet nevezték meg, aki most az Együtt-PM színeiben indul. Tájékoztattak: többi siklósi jelöltjeiket a héten mutatják be, hangoztatva, hogy olyan ajánlatot teszünk, amelyben nem a sípra, hanem a kerekekre engedjük a gőzt.