Hosszú hétvége: szalagtűzés, akusztik és színházi metál

Helyi - szerző: HH

Április 30-án májusfa állítással kezdődnek a hosszú hétvége programjai. A következő napokban a Xavin előtti tér ad otthont a Fröccsligetnek, ahol az akusztikus koncertek mellett Harkányba érkezik a színházi metál úttörője, amit eddig csak Siklóson hallhatott a nagyérdemű.

 

 

A művelődési ház előtti téren április 30-án, csütörtökön tűzhetjük szalagjainkat a fára. Az este folyamán fellép a Harka Dalkör valamint a Harka Tánccsoport is, majd a hosszú hétvége első napját Harold bál zárja.

 

A Xavin előtti téren elsején kezdődő kétnapos Fröccsliget már több eseményt kínál: pénteken 18 órától Nihil Chips koncert, majd fél nyolctól Latin varázs. 21 órától Götz Attila együttese csap a húrok közé. A Pécsi Nemzeti Színház színésze egyedülállót hozott a zene világába, amikor a Soul Mirror-ral bemutatta a színházi metál műfaját. Az együttes 2014-ben a 9. Végen Van Fesztiválon lépett fel, amikor a jól ismert énekes friss, lánykérésből szakítássá átcsapó csalódását énekelte ki magából, letaglózó és őszinte élményt nyújtva valamennyi korosztály számára, épp a témát feldolgozó zenéivel.

 

Szombaton este hattól All Inclusive Delicates, fél nyolctól pedig Rudán Joe és Kalapács József akusztikus műsora kezdődik. 21 órától a Csak Apa Kedvéért zenél.