Haverságból nem jár pénz

Belföldi hírek - szerző: KT

Munkahelyteremtésre még akár egy ellenzéki városvezetést is támogatnak, de a haverságból nem jár pénz – mondta Lázár János az ATV-ben, hozzátéve: a hülyeség pártfüggetlen kategória. A miniszter arra mutatott rá, hogy az önkormányzatok programján van a hangsúly.

 

 

Ha egy városvezetésnek nincs arra programja, hogy hogyan teremthet munkahelyeket, akkor nem kapnak pénzt – hangsúlyozta a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Ez nem hangzik kedvezően az olyan települések számára, ahol fejlesztésekre van szükség, nem pedig a munkahely teremtéseken van a fő hangsúly.

 

A terehegyi fórum több, mint felének hanganyagából megtudhattuk: Imri – ugyan nem volt még jelen, de a 2006-2010 közötti Bédi-korszakot teszi felelőssé mindazért, ami Harkányt a jelenlegi helyzetbe hozta. A város jelenlegi polgármestere beszámolt arról is, hogy mi nem valósult meg az elmúlt négy évben, és mint korábban, most is a következő ciklusra hívta fel a figyelmet. Imri a fejlesztések fontosságáról ejtett szót, de mint kiderült: a felmutatott egyeztetések bejelentését fenntartással kell fogadni.