Helyi liberális csoportot népszerűsít egy pécsi televízió

Baranya - szerző: HH

Egy harkányi balliberális ellenzéki csoport Facebook-közösségét népszerűsíti a Zöld város pályázati kommunikációját biztosító videójában a Pannon Televízió.

 

A pécsi csatorna egy városunktól független, nem Harkány által felkért kommunikációs ügynökség megbízásából készíti Harkány mellett számos más pályázat kötelező nyilvánosságát biztosító videóját.

 

A városunkról szóló, szerda délután Facebookra feltöltött beszámolójukban hashtagként tűzték ki arra a csoportra mutató hivatkozást, melyet egy sértődöttségtől vezérelt érdekkör keltett életre a közelmúltban önös érdekektől vezérelve, elhelyezve benne számos dezinformációt és félrevezető tájékoztatást.

 

A pécsi televízió másodpercentként mintegy 1500, vagy megosztásonként több mint százezer forintot kér videóban bemutatott hasonló tartalmakért – legalábbis a médiaajánlatuk szerint. Cikkünk megjelenésekor a tartalom még elérhető, a televízió valamint a megjelenéstől is bővülő követőtáborra szert tevő érdekcsoport kapcsolatára nem adnak benne magyarázatot.

 

friss | cikkünk megjelenése után nem sokkal elérhetetlenné tették a bejegyzést.