A fejbelőtt miniszterelnökben nincs hiba a pécsi szocialista szerint

Baranya - szerző: HH

Simon József, az MSZP pécsi elnökségének tagja szerint nincs semmi hiba abban, ha Orbán Viktor halántékon lőve ül a parlamentben. A bejegyzést a Pesti Srácok szúrta ki, a politikus már eltávolította oldaláról.

 

A pécsi szoci korábban a kereszténységet gyalázó képet tett közzé. Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője arra szólította fel az MSZP vezetését, hogy zárják ki a pártból azt a pécsi tagjukat.

 

Csütörtök este Simon József, az MSZP pécsi szervezetének elnökségi tagja, Tóth Bertalan szocialista parlamenti frakcióvezető korábbi kampányfőnöke a Pesti Srácok Facebook-oldalán megjelent cikk alatti bejegyzésében egy olyan képet tett közzé, amely főbe lőve ábrázolja a kormányfőt, és az a felirat olvasható rajta, hogy Keresd a hibát! Én nem találtam.

 

Gulyás Gergely azt is mondta, hogy az MSZP annak a kommunista állampártnak a jogutódja, amely a politikai ellenfeleit felakasztatta, kivégeztette, a fizikai megsemmisítésüket is megengedhetőnek tartotta. Azt kérdezte a fideszes politikus a szocialista párt elnökétől és kormányfőjelöltjétől, hogy ez fogja-e jellemezni az MSZP kampányát, belefér-e az ellenfelek fizikai megsemmisítésére való felhívás az MSZP kampányába.

 

A frakcióvezető végül arra hívta fel Simon Józsefet, Karácsony Gergelyt és Molnár Gyulát, hogy kérjenek bocsánatot Orbán Viktortól, továbbá felszólított arra, hogy a közéleti szerepvállalásra nyilvánvalóan teljesen alkalmatlan pécsi politikust azonnali hatállyal zárják ki az MSZP-ből.


A Facebook gombja működik ugyan, de az uniós szabályok miatt nem, vagy csak nagyon ritkán tárolja a megosztások számát.