Dér Heni és a Sugarloaf búcsúja

Életmód - szerző: HH

Az énekesnő szólóban folytatja, a zenekar új énekessel szeretné folytatni sikereit. Ebben az összeállításban szeptember 8-án Harkányban a szüreti fesztivál harmadik napján búcsúztak rajongóiktól.

 

Több ezres tömeg fogadta a búcsúzó zenészeket. A határ túloldaláról Vajdaságból és Horvátországból is külön buszokkal érkeztek a rajongók. Henit a messziről érkezett közönség és a fürdőváros is elárasztotta kisebb és nagyobb ajándékok sokaságával.

 

A zenészeket neves borászok köszöntették e különleges alkalomból. A zenekart kis meglepetés érte, maga az ördög fogadta Heniéket. A város szimbóluma az ördög, a gyógyvíz legendája szerint nagyot toppantott és feltört a híres gyógyvíz. A mediterrán jellegű városban éppen füge szüret is zajlott. A fellépőket fügelekvárral , fügebefőttel és pácolt fügével várták. A Tenkes hegy csúcsán levő csárdában megkóstolták az ördög ételek egész sorát, és természetesen az ördögvért is, a város borát. A zenészek elérzékenyültek, az énekesnő szemei könnybe lábadtak, bármennyire is palástolta, a leghívebb rajongók természetesen észrevették. Sok sikert Heni, sok sikert Sugarloaf!

 

(Vasas Csaba)

 

[fbalbum url=”https://www.facebook.com/media/set/?set=a.566611293374485.1073741853.164279543607664&type=3″]