Harkányiaknak ingyenes lesz a Tankcsapda koncertje

Helyi - szerző: HH

Augusztus 30. és szeptember elseje között – péntektől vasárnapig – a Bajcsy-Zsilinszky utcában rendezik meg a XXV. Harkányi Szüreti Fesztivált, mely vasárnapján a Tankcsapda lép színpadra.

 

Magyarország legnagyobb rockzenekara jellemzően nem tart ingyenes koncerteket, ez alól az egyébként teljesen ingyenes programokat felsorakoztató szüreti fesztivál sem kivétel. A harkányiak azonban a vasárnapi koncertre is díjmentesen léphetnek be, amennyiben a helyszínen péntektől bármely napon előre kiváltják karszalagjukat.

 

A fesztivál a bevált helyen lesz, a vasárnapi koncertre azonban csak a Bartók utca felől kialakított kapunál lehet belépni. A három nap során nem kisebb féllépők is tiszteletüket teszik Harkányban, mint pénteken a Bikini, Apostol és a 3+2, szombaton Geszti Péter és Biga. A részletes programokat a harkányi rendezvényeket is soroló új oldalunkon tesszük közzé.

 

A szervezők felhívják a figyelmet, hogy az ingyenes karszalagot az az állandó harkányi lakos kap, aki arcképes igazolványa mellett lakcímkártyáját is felmutatja a helyszínen a három nap valamelyikén 9 és 20 óra között. A szalagokat rögtön fel is helyezik, így nincs mód azt elvinni, vagy másnak átadni, illetve a sérült szalagokat cserélni sem lehet. Erre a korábbi évek hasonló helyzetekben tapasztalt visszaélései miatt van szükség.

 

Aki nem állandó helyi lakos, jegyeit elővételben augusztus 29-ig, a helyszínen péntektől vasárnapig veheti meg. Érdemes sietni az előre megváltott, korlátozott számban kapható belépőkkel is, mert július 15. és 31. között 1.990, augusztus 1. és 15. között 2.590, ezt követően 29-ig pedig 2.990 forintért lehet megvenni őket a tixa.hu-n, vagy a helyszínen 3.500 forintért a fesztivál ideje alatt.