Hatan haltak meg az ünnepi hétvégén balesetben

Belföldi hírek - szerző: HH

Húsvét hétvégéjén legalább 95 sérüléssel járó balesethez hívtak rendőrt, melyek közül 25 súlyos, 64 pedig könnyebb sérüléssel végződött. Hat balesetnek tragédia lett a vége.

 

Szombaton egy 40 éves motoros Csővár mellett letért az úttestről és az árokba csapódott. A baleset következtében a férfi a helyszínen életét vesztette.

 

Szombat este két személygépkocsi ütközött Szigetváron, a 6-os főút egyik kereszteződésében. A baleset során az egyik autó vezetője, egy 55 éves nő a helyszínen életét vesztette. A helyiek úgy tudják, fiatalok versenyeztek a belvárosban.

 

Balra kanyarodó autóba csapódott egy szemből érkező motoros Ajkán vasárnap délután. A balesetben a motorkerékpáros olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

 

Tűzoltók kellettek a roncsból kiszabadítani a sérülteket Érden, ahol két személyautó összeütközött vasárnap kora este. Az egyik sérült életét már nem lehetett megmenteni.

 

 

Vasárnap késő este Újcsanálos közelében egy személygépjármű elütött egy gyalogost. A 33 éves sóstófalvai férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen meghalt. A sofőr ittas volt, de azt még nem tudni, hogy ez közrejátszott-e a baleset bekövetkeztében.

 

Hétfőn délben Őrbottyán mellett egy BMW lesodródott az útról és egy két fát érintve egy harmadiknak csapódott. A jóformán kettészakadt autót vezető 26 éves férfi a roncsban szörnyethalt.