Holnap fejezik be a munkát, áramszünetre kell készülni

Helyi - szerző: HH

Holnap fejezik be a Fürdő utca sarkánál azt a hétfő óta tartó munkát, mely során a járdákat is fel kellett bontani. A trafócserét az E.ON végzi és a Spar megnövekedett energiaigénye miatt volt rá szükség.

 

 

A villamos-energia hálózat műszaki-biztonsági színvonalának fenntartása, valamint az áruház részéről jelzett megnövekedett energiaigény teljes körű kiszolgálása érdekében a gyógyfürdő közelében lévő transzformátor állomás cseréje, és hozzá tartozó villamos hálózat rekonstrukciója zajlik a napokban.

 

Ennek keretében a korábbi oszlop transzformátor állomás helyére földre telepített kompakt állomás kerül kiépítésre. A kivitelezési munka e hét hétfőn kezdődött és csütörtökön fejeződik be. Hétfőn és kedden hálózati átterheléseket végezték a szakemberek, hogy áramszünet nélkül tudják elvégezni a szükséges műszaki beavatkozás nagy részét.

 

Szerdán a piaci területen, csütörtökön pedig a víkendtelep egy részén lehet áramszünetre számítani reggel 8 és délután 14 óra között. A munkálatok elvégzését követően az E.ON maradéktalanul helyreállította a felbontott burkolatot, valamint gondoskodik a környezet rendezéséről, hogy azt az eredeti állapotnak megfelelően adhassák a nap végén át.