Megalakultak a bizottságok

Helyi - szerző: Kacsúr Tamás

A délután tartott zárt képviselő-testületi ülésen megválasztották a várost igazgatni hivatott bizottságokat és tagjakat.

Ésszerűségi okokból átszervezték a két bizottságot, megváltoztak feladatköreik. A Pénzügyi, Városfejlesztési és Szociális Bizottság elnöke Hazenauer György lett, miután a javaslat szerinti Kerécz Tamás elnökként való megválasztását a testület 5:2 arányban leszavazta. Hazenauer Györgyöt ugyanezen arányban választották meg. A bizottság egyhangúan megszavazott tagjai Hajdú Gábor, Kerécz Tamás, Kiss-Kálmán Éva. Külsős tagok dr. Kovács Tibor és Panghy Nándor lettek.

Az Idegenforgalmi, Kulturális és Sportbizottság elnöke Hajdú Gábor, tagjai Kiss-Kálmán Éva, Poller Roland és Hazenauer György. Külsős tagoknak Halmai Miklóst és Horváth Józsefet választották. Kerécz Tamás a bizottsági tagságra való felkérésre azt a választ adta, hogy csak abban szeretne dolgozni, amihez ért is.

Fürdő felügyelőbizottságának tagjai dr. Imri Sándor, Hajdú Gábor, Poller Roland és Fórizs Sándor lettek. A fürdőigazgatói posztra benyújtott pályázatát múlt héten visszavonó, műszaki végzettségű Hazenauer György nem lát el tisztséget ebben a bizottságban.

Dr. Imri Sándor a helyszínen nem kívánt nyilatkozni a bizottságok strukturált átszervezéséről és a tagok megfelelőségéről. Poller Roland képviselő elmondta: megteremtődött az alapja annak, hogy érdemben tudjunk dolgozni. Azt gondolom, hogy a bizottságokban alkalmas személyek kerültek azokra a helyekre, ahol fontos döntések lesznek meghozva. Kisütött a nap, remélem, hogy ez szimbolikus és a bizottságok megválasztásával egy szebb Harkányért tudunk közösen dolgozni.