Az Új Széchenyi Terv pályázati lehetőségei és ingyenes helyszíni konzultáció

Helyi - szerző: CSD

A Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft. Baranya Megyei Irodájának felhívása

Tisztelt harkányi Vállalkozók, Szállásadók!


A Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft. nevében az alábbi lehetőséget szeretnénk felkínálni Önöknek. Az Új Széchenyi Terv pályázati rendszerében kiemelt jelentőséggel bír a gazdaság fejlesztése, ezen belül is a turizmus fellendítése. Ennek érdekében kiírásra fog kerülni egy üzleti célú szálláshelyek fejlesztésére összeállított pályázat, melynek keretein belül szállodák, panziók, vendégházak felújítására, bővítésére, átalakítására és szolgáltatásaik minőségi javítására van lehetőség. A pályázat támogatási intenzitása 70 %, ami azt jelenti hogy, ennyi vissza nem térítendő támogatás igényelhető a beruházáshoz. Ezen kívül még jelenleg egy turisztikai attrakció kialakítását támogató kiírás is várható ugyanilyen támogatással.

A cégünk a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium tulajdonában áll és a tevékenységét az ügyfelek felé teljesen ingyenesen végzi. Kérésére kollégáink ellátogatnak Önhöz és meghallgatják elképzelését, melyhez az Önnek legmegfelelőbb pályázatot megkeresik.

Amennyiben felkeltette érdeklődését a lehetőség, vagy más témakörben fejlesztené vállalkozását, állunk rendelkezésére az alábbi elérhetőségek bármelyikén:

Miklós Bence, turisztikai tanácsadó – mobil: 06202828113, e-mail: miklos.bence@szpi.hu
Székács Anita, irodavezető – mobil: 06203757008, e-mail: szekacs.anita@szpi.hu


Tisztelettel:

 

A Széchenyi Programiroda Nonprofit Kft. Baranya Megyei Irodája

Forrás: harkany.hu