Besurranókról, betörőkről adnak jelzést olvasóink

Helyi - szerző: HH

Hétfő reggel menetrend szerint érkezett a rendőrség napi pozitív híre: elfogtak egy tolvajt, aki egy harkányi nyaralóba tört be valamikor az elmúlt héten. A hírre több olvasónk is felkapta a fejét, jelezvén, ennél azért kicsit nagyobb a baj.

 

A 31 éves kovácshidai tolvaj egy flexet és egy fúrót vitt el, miután valahogy megtalálták kihallgatták és őrizetbe vették, ám arról egyetlen szót sem szóltak, hogy elismert-e bármit is.

 

Ólvasóink rövid időn belül küldött jelzései szerint az elmúlt egy hónapban több, legalább két belvárosi, egy üdülőtelepi házban és legalább két apartmanban is járt tolvaj. Megkerestük a rendőrséget, hogy megtudjuk, összefüggnek-e az esetek és egyáltalán hány hasonló ügyről tudnak a nyár eleje óta, válaszukat oldalunkon tesszük közzé.

 

 update  a rendőrség válasza szerint két esetben folytat nyomozást, míg az általuk is közreadott ügyben egy 31 éves kovácshidai tolvajt, az egyik harkányi besurranással egy 39 éves helyi nőt gyanúsítanak, aki egy Alkotmány utcai ház előszobában lévő kanapéról ellopott egy pénztárcát a benne lévő 53 ezer forint készpénzzel együtt.

 

 0-24h  Ha önnek is van nagyobb tudomása hasonló esetről, írhat a Facebookon, elektronikus levelét az info@harkanyihirek.hu címen várjuk. Adatait minden esetben bizalmasan kezeljük. A hatóságok semmilyen információátadást nem tilthatnak meg. Névtelen üzenetet ezen az oldalon küldhet.