Döntés előtt

Helyi - szerző: KT

A szerdai rendkívüli képviselő-testületi ülést követően csütörtök reggelig hírzárlatot rendeltek el úgy bizonyos eseményekkel és történésekkel, mint a befektetői ajánlatokkal, szerződésekkel és konstrukciókkal kapcsolatban.

A következő napok – sőt, órák – feltételekhez kötött testületi döntései kétségtelenül meghatározzák Harkány jövőjét. Eldől, ki lesz a befektető, mekkora összegért mit kap cserébe. Szintén órák kérdése lehet, és mindenki érdemi vitaalapot kap a sokszor hangoztatott felvetések konklúziójához: kedvező üzletet csináltunk-e vagy elkótyavetyéltük a város aranytojást tojó tyúkját? Kezdődhet a találgatás és indulhatnak a városi pletykák, ki és miként bújik meg a háttérben, ki milyen testület, bizottság tagja lesz – vagy nem lesz.

Lapunk hasábjai alatti hozzászólásoknál a város és az intézmények (jelenlegi és volt) vezetőinek kérdéseket címezhetnek. Ezeket válogatás nélkül feltesszük nekik, a válaszokat – vagy az elutasításokat – mind online, mind nyomtatott lapunkban közzétesszük!