Halálos balesetek – a valóság ezúttal is szomorúbb a statisztikánál

Belföldi hírek - szerző: HH

A rendőrség szerint két halálos baleset történt péntektől vasárnapig. Mutatjuk, melyik az a legalább három, melyről egyébként ők maguk is beszámoltak.

 

Meghalt egy kerékpáros, akit kamion ütött el a Szentesen péntek reggel. Az idős nő a kamion kerekei alá került, a rendőrség ezt úgy nevezi, elsodorta. Az esetről a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság is beszámolt.

 

Szombat este egy személyautó fának ütközött Kiszombor és Ferencszállás között. Az autó kigyulladt, sofőrje a bennégett a roncsban. Az esetről a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság is beszámolt.

 

Vasárnap délelőtt az M7-es autópályán Lepsénynél egy autós átszakította a szalagkorlátot, és áttért az ellentétes oldalra (borítóképünkön). A kocsit vezető nő kirepült a roncsból és a helyszínen meghalt. Az esetről a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság is beszámolt.

 

A rendőrség hétfőn összesítette az elmúlt három nap eseményeit, és arra jutottak, hogy Magyarország területén 2022. július 1-jén 0 órától 2022. július 3-án 24 óráig a rendőrök 155 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből két halálos kimenetelű közlekedési balesetben két ember vesztette életét, 36 súlyos és 117 könnyű sérüléssel végződött.

 

A valóság így ezúttal is szomorúbb a statisztikánál, mivel nem csak ketten haltak meg közlekedési balesetben, a többi adat valódiságát viszont nem lehet hiteles forrásból ellenőrizni.