Ifjúsági referens Harkányban

Helyi - szerző: KE

Ifjúsági referens kezdte meg a munkáját Harkányban a Kulturális és Sport Központ keretein belül. A lehetőségek közül elsőként felvette az intézmény a kapcsolatot a Baranya Ifjúságáért Nonprofit Kft-vel, ahol a szakmai és érdemi munkavégzéssel kapcsolatban egyeztettek a kollégák. A fürdőváros elsődleges feladata lesz, hogy feltérképezze a 12-20 év közötti fiatalok szokásait, valamint megalkossa az ifjúsági cselekvési tervét. Az ifjúsági referens várja azon fiatalok jelentkezését, akik részt kívánnak venni Sikondán az Ifjúsági Klub vezető képzőn, valamint Balatonfenyvesen az ifjúsági turizmus koncepció elkészítésében.

Harkány városa ezidáig előkelő szerepet töltött be a megye turizmusában, s ezt meg kívánja őrizni a jövőben is. Éppen ezért fontos, hogy harkányi fiatal is képviselje városát és megyéjét Balatonfenyvesen. Jelentkezni lehet 2011. június 23-án 16 órakor a művelődési házban.

Jelentkezz és légy egy jó csapat részese! Várunk a Harkányi Ifjúsági Klubba, ahol csak a Te egyéniséged szab határt a megvalósuló eseményeknek!

Köpösdiné Papp Angéla, Művelődési Ház Harkány

20-914-3675