Megalakult az MKKP harkányi szervezete

Helyi - szerző: Kacsúr Tamás

Megalakult a Magyar Kétfarkú Kutya Párt harkányi szervezete. A párt sajtóközleményben tudatta: a 2014. évi választásokon polgármester- és képviselőjelöltet is állít.

Az érveit már logójában is hirdető párt a 2014-es választásokat adócsökkentés, évi plusz húsz nap, mobil kátyúk valamint ingyen sör ígéretében fogja megnyerni. Az alapítók elmondták: nagyon várják a kampányt illetve a választási győzelmet, hiszen sok pénzt fognak keresni. A kampány folyamatos lesz – mondta az egyik alapító tag, majd hozzátette: a következő évben bármit megígérünk és rendezünk városvédő ivást is. Lesznek mobil standjaink, mert fontos, hogy a magyar gyerekeket is tájékoztassuk, ne csak a németeket.

A párt célja együttműködni a budapesti szervezettel, hiszen őszintén magáénak érzi egy 7-es metró építésének ügyét a VII. kerületben. Szintén támogatja a szegedi egyesület Rózsa Sándor Űrállomás létesítésének tervét.

Az olcsó tojást és örök életet kitűző szervezet már megalakulásának napján aktív tagjává vált a város közéletének, amikor nem jelentős tömeg előtt, de nyilvános helyen elnézést kért az éghajlatváltozásért. A harkányi szervezet fontosnak tatja és előtérbe helyezi a növényi jogokat, ami figyelembe veszi például, hogy a krumpli szó használata egy burgonya számára sértő.