Nincs eredmény a gyilkosság ügyében

Helyi - szerző: SZTO

Egy hét alatt sem állhatott elő érdemi eredménnyel a rendőrség annak a 40 éves harkányi férfinak a gyilkossági ügyében, akit egy győri munkásszálláson találtak holtan.

 

Mint arról beszámoltunk, az Audinál dolgozó férfi nem jelent meg hétfő éjszakai műszakjában, ezért másnap, február 18-án felkeresték a munkásszállón, ahol holtan találtak rá egy szobában. Mivel vérzett az orra először azt hitték, álmában lett rosszul, az orvosszakértő azonban más következtetésre jutott.

 

A haláleset ügyében a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indított nyomozást. Megkerestük a rendőrséget, hogy megtudjuk, mi okozta a férfi halálát, mellyel kapcsolatban jelezték, hogy a halál beálltának körülményeit, annak pontos okát a nyomozás – boncolás – hivatott megállapítani, de előre bocsátották, hogy több részletet nem szívesen árulnának el.

 

A halál okával, körülményeivel kapcsolatban következtetést levonni korai, ugyanis orrvérzésnek betegségtől vagy mérgezéstől egészen a különböző traumákig számos oka lehet.

 

A 40 éves V. Péter halálhíre megdöbbentette Harkányt. Ismerősei szerint jóravaló ember volt, egyik munkatársa a legjobb felettesként jellemezte. Többen is állítják, hogy nem jó körökben is mozgott. Ismerősi közt elterjedt, hogy gyilkosa a szobatársa lehetett, ezért sem tudni semmit a kihallgatásokról, ám erre vonatkozóan nem közölt semmit a rendőrség.

 

Ugyancsak többen beszámoltak arról is, hogy a környéken sok gond van a külföldi vendégmunkásokkal. Leginkább a szerbek problémás viselkedését, gyakori verekedéseiket, összetűzéseiket jegyezték meg.